Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat 125 g boter smelten in een pan en laat afkoelen.
-
Meng de kristalsuiker en eieren onder de boter.
-
Voeg de bloem toe en meng tot een cakebeslag.
-
Smeer een vuurvaste schotel in met wat zachte boter en bedek de bodem en randen met bakpapier.
-
Giet het cakebeslag in de vorm.
-
Schil de peren en snij in stukjes. Hak de noten grof.
-
Verdeel de druiven en stukjes peer over het cakebeslag.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de tarwebloem met de rietsuiker, de gehakte noten en een snuifje zout.
-
Snij de koude boter in stukjes en verkruimel onder het bloemmengsel, tot je een zandstructuur krijgt.
-
Verdeel de helft van de crumble over het fruit. Vries de rest in voor een volgende crumblebar.
-
Bak de crumblebar in de voorverwarmde oven in 35 à 40 min goudbruin.
-
Controleer met een prikker of de cake uitgebakken is.
-
Laat afkoelen en snij in porties.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven