Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper beide fijn. Fruit de fijngesnipperde sjalot in een pan met een beetje olijfolie gedurende 6 à 8 minuten. Doe de fijngesnipperde look erbij, roer om en stoof nog 1 minuutje langer.
-
Reinig de rode kool en snij in fijne repen. Voeg de rode kool geleidelijk toe en roer om tot de kool zacht wordt. Voeg het kaneelstokje, enkele takjes tijm, de suiker, rode wijnazijn en bouillon toe.
-
Dek de pan af en kook verder gedurende 35 minuten. Roer regelmatig en check of de kool niet aanbakt. Zet van het vuur als de kool beetgaar is. Als de kool te droog is, voeg een beetje water toe.
-
Snij de appels in partjes en bak ze in een beetje boter tot ze mooi goudbruin zijn.
-
Voeg de appels toe aan de rode kool en meng ze eronder. Hak de peterselie fijn. Werk af met een beetje van de fijngehakte peterselie.
-
Crumble: wrijf de bloem, de volkorenbloem, de Parmezaanse kaas en boter door elkaar. Voeg de panko toe en meng eronder. Verdeel de crumble over de schotel. Bak 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
-
Haal uit de oven en strooi de overige platte peterselie erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven