noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Crumble
Maak de boter mals, voeg de suiker toe en klop glad. Meng het amandelpoeder en de bloem en spatel dit onder de boter. Voeg als laatste de yoghurt toe.
-
Was de pruimen, verwijder de pit en snij in kleinere stukken. Meng de kandijsiroop door de stukjes pruimen en spatel de braambessen er voorzichtig onder. Meng de maïzena door het gesneden fruit.
-
Schik het fruit in de bakvorm die in het mandje van de airfryer past. Bedek het fruit volledig met het crumblebeslag.
-
Zet in de airfryer en bak gedurende 25 min op 180°C.
-
Haal uit de airfryer en serveer lauw.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven