noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en aardappelen. Rasp beide grof. Stoof aan in 50 g boter op een matig vuur en laat zachtjes beetgaar worden. Kruid met peper en zout. Hou apart.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Meng 50 g malse boter met de bloem tot je een korrelige structuur bekomt (= crumble). Hou apart in de koelkast.
-
Stoof het gehakt gaar in hete boter. Roerbak de helft van de fijngehakte hazelnoten eronder.
-
Verdeel het gehakt in een beboterde ovenschotel. Schik het wortel-aardappelmengsel erover. Bestrooi met de crumble en overige hazelnoten.
-
Laat 25 min krokant bakken in de voorverwarmde oven.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de tomaat in kleine blokjes. Maak een slaatje met de radicchio, tomaat en ui.
-
Serveer de crumble van gehakt heet. Geef als side dish het radicchioslaatje erbij en werk af met wat basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven