Crumble van foie gras met peer en peperkoek
Pascale & Serge
spar libin
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en snij in kleine dobbelsteentjes. Meng met het citroensap zodat ze niet verkleuren. Doe ze in een pan en voeg de rietsuiker en veenbessen toe. Laat zachtjes opwarmen tot ze zacht zijn. Giet af en hou het sap bij.
-
Steek de peperkoek in de broodrooster en toast de sneetjes peperkoek. Snij in stukjes.
-
Giet het sap van de peren in een pan en laat wat inkoken op een hevig vuur. Giet de balsamicoazijn erbij.
-
Snij de foie gras in kleine dobbelsteentjes.
-
Zet een dresseerring op een bord en leg een laagje met de lauwe gebakken peer. Verdeel de foie gras erover en daarna de peperkoekstukjes. Werk af met nog wat foie gras. Druk het geheel goed aan.
-
Haal de ring weg en werk het gerecht af met wat saus rond het torentje. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven