noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil het fruit en snij in stukjes van ± 1 cm.
-
Smelt 20 g boter in een pan en bak de appel- en peerstukjes een 4-tal minuten.
-
Maak de crumble door de suikers, amandelpoeder, bloem en een snuifje zout te mengen. Snij 80 g boter in blokjes en voeg toe aan de mengeling.
-
Kneed met de vingertoppen tot je een kruimelige massa krijgt.
-
Beboter de verschillende schaaltjes. Verdeel de appel- en peerstukjes erover. Bestrooi met wat kaneelpoeder. Voeg de rozijntjes toe.
-
Strooi de crumble erover.
-
Zet 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven