noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de bloem met de suiker, het hazelnootpoeder. Snij de zachte boter in stukjes en meng deze er ook onder met je vingers. Meng goed tot je een kruimeldeeg bekomt.
-
Schil de peren en snij in kleine stukjes. Leg ze onderaan de gratinpotjes.
-
Snij de aardbeien in 4 en rits de rode besjes van de steeltjes. Verdeel alle rood fruit over de verschillende schaaltjes.
-
Verdeel de chocoladestukjes over het fruit.
-
Bedek het geheel met de crumble.
-
Zet in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 minuten tot de crumble mooi bruin gekleurd is.
-
Haal uit de oven en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven