Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Crumble
Doe de havermout met de zonnebloempitten, het amandelpoeder, 25 g vanillesuiker, de rietsuiker, het snuifje zout en het kaneelpoeder in een kom.
-
Snij de koude boter in kleine stukjes en voeg bij de andere ingrediënten.
-
Kneed met je handen tot een kruimelig deeg.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel de crumble erover.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende ± 15 min. Roer af en toe om met een vork zodat alles mooi kleurt.
-
Haal uit de oven wanneer de crumble mooi bruin is en laat wat afkoelen.
-
Snij de aardbeien in stukjes. Meng onder het andere rood fruit.
-
Giet de ahornsiroop erbij en meng.
-
Verdeel het rood fruit over de verschillende kommetjes.
-
Finition
Klop de mascarpone op met de zeste van limoen en 20 g vanillesuiker.
-
Verdeel de crumble over het fruit. Werk af met een quenelle mascarponecrème, een beetje ahornsiroop en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven