Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rode kool fijn en de appelen in kleine blokjes. Stoof aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de bruine suiker, balsamicoazijn en kruiden toe. Laat nog 10 min stoven zonder deksel.
-
Haal het vel van de witte pens, snij in stukken en bak krokant in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de gebakken witte pens bij de rode kool en doe alles in een vuurvaste schotel.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Meng de bloem met de panko en geraspte kokos. Kruid met peper en zout.
-
Snij de koude boter in kleine blokjes en verkruimel onder het pankomengsel tot zandstructuur.
-
Verdeel de crumble over de rode kool en witte pens.
-
Bak de crumble 30 à 35 min in de voorverwarmde oven, tot de crumble goudbruin is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven