Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appelen en snij in kleine blokjes.
-
Meng de stukjes appel met de blauwe bessen, rietsuiker en kaneelpoeder.
-
Verdeel het fruit over de vuurvaste potjes.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Meng de havervlokken met de speltbloem, de bruine suiker en een snuifje zout.
-
Snij de koude boter in stukjes en verkruimel onder het havermoutmengsel, tot je een zandstructuur krijgt.
-
Verdeel de crumble over de vuurvaste potjes met fruit.
-
Plaats de potjes in de voorverwarmde oven en bak 35 min tot de crumble goudbruin is en het fruit gaat pruttelen.
-
Vanillesaus: los het vanillepoeder op in 2 el melk en voeg bij de room en de rest van de melk.
-
Haal het vanillemerg uit de vanillestok.
-
Voeg het merg en de vanillesuiker bij de room en melk.
-
Breng aan de kook en laat indikken tot een saus.
-
Giet de vanillesaus in een kannetje en laat afkoelen in de koelkast.
-
Serveer de warme crumble met de koude vanillesaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven