noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de hazelnoten fijn in een keukenblender. Hak de gedroogde abrikozen in zeer fijne blokjes.
-
Rol het vel bladerdeeg open. Snij in 4 gelijke repen.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Rol elke reep bladerdeeg uit met een deegrol tot een lengte van 40 cm. Gebruik voldoende bloem zodat het deeg niet blijft kleven.
-
Wrijf de lap deeg in met gesmolten boter.
-
Bestrooi met suiker, kaneelpoeder, fijngemalen hazelnoten en fijngesneden gedroogde abrikozen.
-
Rol elke lap deeg op tot een cilinder. Druk alles goed aan tijdens het oprollen. Snij nu elke cilinder in de lengte doormidden.
-
Rol elke helft op tot je een ronde koek bekomt. De opengesneden zijde moet aan de buitenkant zichtbaar zijn.
-
Duw deze ronde koek in de ingevette muffinvorm.
-
Zet in de oven en laat gedurende 20 min bakken in de voorverwarmde oven.
-
Haal de cruffins uit de bakvorm en laat 5 min rusten op een rooster. Bestrooi met bloemsuiker en eet warm op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven