Gluten , Lactose , Melk , noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Open het pakje Danerolles. Rol het deeg open. Snij langs de stippellijntjes de flap in 3 gelijke stukken. Snij in de lengte de 3 aparte stukken in 4 gelijke repen. Je hebt nu 12 gelijke repen.
-
Verhit de hazelnootpasta en de pindakaas kort in de microgolfoven.
-
Besmeer 6 repen met de hazelnootpasta en 6 repen met de pindakaas. Bestrooi alle repen met de bresiliennenootjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C en vet het bakvorm in.
-
Leg telkens 1 reep hazelnootpasta op 1 reep pindakaas. Draai de 2 repen samen in een spiraal en rol ze daarna op, zodat je dit rondje in en muffinbakvorm kan schikken.
-
Herhaal tot de bakvorm vol is.
-
Bestrooi de cruffins met wat extra bresiliennenootjes.
-
Bak 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, ontvorm de cruffins en serveer lauw.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven