Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dep de kabeljauwhaas droog. Bestrooi ruim met zout en zet in de koelkast.
-
Dille-olie: blancheer de dilleplukjes 10 sec in kokend water en schep onmiddellijk in een kom met ijswater om af te koelen. Laat uitlekken en knijp het overtollige vocht er met de hand uit.
-
Mix de dille met de olie fijn en zeef, indien nodig, door een met neteldoek beklede zeef.
-
Snij het loof van de venkel en hou opzij. Snij de rest in fijne reepjes of blokjes.
-
Verwijder het houterige uiteinde van de asperges en snij de rest in schuine stukken.
-
Roerbak de venkelblokjes en asperges beetgaar in boter. Kruid met peper en zout en hou warm.
-
Spoel het zout van de vis en dep de vis goed droog. Snij in fijne, schuine plakjes.
-
Verdeel de gestoofde groenten over 4 borden en schik de kabeljauw er dakpansgewijs op. Druppel er wat dille-olie over en lepel er wat vlokjes zure room op.
-
Kruid met versgemalen peper en garneer met plukjes venkelgroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven