Schaaldieren , Eieren , Mosterd en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ciabatta in plakjes en rooster het brood.
-
Pel twee teentjes look. Doe de look, de takjes rozemarijn, de oregano, het grof zout en de Griekse olijfolie in een vijzel en stamp fijn.
-
Smeer een fijn laagje op het brood.
-
Werk de crostini’s af: snij de vijgen, pecorino en Gandaham in de gewenste vorm. Schik op de crostini’s en werk af met dotjes ketchup.
-
Hou enkele erwtjes apart. Mix de rest van de erwtjes met de munt en kikkererwten.
-
Voeg de tahin en 2 el olijfolie toe en mix glad. Breng op smaak met citroensap, komijnpoeder, zout en peper.
-
Werk af met verse Noordzeegarnaaltjes, een plakje minikomkommer en takjes munt.
-
Aioli van rucola: pel een teentje look en snipper fijn. Warm lichtjes op in 2 dl olijfolie.
-
Voeg de rucola toe en mix glad met de olijfolie.
-
Klop 1 el mosterd, 1 eidooier en 1 el ciderazijn op met de groene olie tot aioli. Kruid met peper en zout.
-
Serveer met stukjes ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven