Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Laat de boter op kamertemperatuur komen.

  3. Mix de boter met het vruchtvlees van de avocado’s, ½ kl zout, limoensap en zeste.

  4. Snipper dille fijn en schep door het avocadomengsel. Bewaar op een koele plaats.

  5. Halveer de kerstomaatjes en doe in een ovenschaal met takjes dragon. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met suiker en zet 20 min in de oven. Laat afkoelen tot op kamertemperatuur.

  6. Snij de ciabatta schuin in plakjes, bestrijk met olijfolie en rooster krokant. Wrijf de sneden aan 1 kant in met look.

  7. Bestrijk het brood met avocadoboter en verdeel de geroosterde tomaatjes erover. Kruid met versgemalen peper en garneer met de rest van de verse kruiden.