Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk 1 kant van elke snede notenrozijnenbrood met boter.
-
Verwijder het steeltje van 2 vijgen en snij ze in dunne schijven.
-
Beleg de niet-beboterde kant van de 4 sneden notenrozijnenbrood met gezouten spek, geitenkaas en schijfjes vijg. Besprenkel met vloeibare honing.
-
Bedek elke croque met een tweede snede notenrozijnenbrood, nu met de beboterde kant naar boven.
-
Bak goudbruin en krokant in een croquestoestel.
-
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een pan op een matig vuur al roerend goudbruin.
-
Besprenkel de rucolamix met de olie en frambozenazijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder het steeltje van de overige vijgen. Snij elke vijg in kwartjes.
-
Snij elke croque in 2 en leg er wat rucolamix en 2 vijgenkwarten bij.
-
Versier met balsamicocrème en werk af met pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven