Vis , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de appels. Snij 1 appel in 2, en daarna in fijne schijfjes. Snij 1 appel in fijne julienne.
-
Meng de Luikse stroop met de olie en de azijn tot een vinaigrette.
-
Meng een klein deeltje van de roquefort en de julienne van appel met de rucola. Werk de salade af met peper, zout en walnoten.
-
Schik de schijfjes appel, wat walnoten en de roquefortkaas tussen het bruin brood en bak krokant in een pan of grill.
-
Serveer de croquemonsieur met de Luikse stroopvinaigrette en het slaatje apart.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven