Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaat en de aubergine in plakjes van 1 cm dikte. Bak de aubergines in een weinig olijfolie in een pan. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de kaas in dunne sneetjes.
-
Neem 2 sneetjes tramezzini.
-
Stel de croque trapsgewijs samen met een sneetje tramezzini, gebakken aubergine, de schijfjes tomaat, de sneetjes raclettekaas en blaadjes basilicum. Sluit de croque met een tweede sneetje tramezzini.
-
Snij de tramezzini voorzichtig in 3 stukken.
-
Bak de croques in een grillpan of croquemachine.
-
Serveer met ketchup.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven