Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek grote ronden uit het toastbrood.
-
Steek met dezelfde ring rondjes uit de kaas of rasp de kaas als het een blokje is.
-
Snij de preskop in fijne schijfjes en schik op een snede brood. Zorg dat de preskop niet over de rand van het brood komt.
-
Schik het schijfje kaas op de preskop of leg er een mooie el geraspte kaas op.
-
Leg een andere snede brood op de kaas en druk goed aan.
-
Bak de croque goudgeel aan beide zijden in een pan in schuimende boter.
-
Laat de croque uitdruppen op keukenpapier alvorens op het bord te schikken.
-
Werk af met een lepel pickles.
-
Schik er wat jonge sla en enkele blaadjes witlof op om af te werken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven