noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontkorst de jonge kaas en snij het zwoerd van de ham.
-
Snij de brie in fijne plakken.
-
Hak de noten grof. Rooster ze in een pan zonder vetstof al roerend goudbruin.
-
Was de appel. Verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij in dunne schijven.
-
Beleg 1 snede tramezzini met jonge kaas en ham en 1 met brie en appelschijfjes. Besprenkel deze laatste met honing en bestrooi met gehakte noten. Bedek elke belegde tramezzini met een 2de snede. Smeer de buitenzijdes in met boter.
-
Rooster de croques in een toaster of plaats naast elkaar op een bakplaat met bakpapier in een oven van 200°C tot ze krokant en bruin zijn.
-
Snij elke croque in 10 kleinere stukken.
-
Prik elk stuk vast met een prikker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven