Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de geitenkaasrol in schijven van 1 cm.
-
Bestrijk 1 kant van elke snede brood met boter.
-
Beleg de niet-beboterde kant van de 4 sneden brood met rucola, studentenhaver en schijven geitenkaas.
-
Besprenkel met vloeibare honing.
-
Bedek elke croque met een tweede snede brood, nu met de beboterde kant naar boven.
-
Bak goudbruin en krokant in een croquetoestel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven