Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gemarineerde venkel: snij de venkel in fijne plakjes. Meng de rijstazijn met de honing en marineer de venkelplakjes erin. Laat minstens 10 min marineren.
-
Walnootpesto: doe alle ingrediënten in de blender en pureer tot een grove saus. Kruid met een snuifje zeezout.
-
Pel de ui en snipper ½ fijn. Pel het teentje look en duw door de lookpers. Fruit de ui- en looksnippers aan in een el olijfolie op een matig vuur gedurende 5 tot 10 min tot ze glazig zijn. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
-
Meng het gehakt met de worcestersaus, Parmezaanse kaas en het uimengsel. Kruid met peper en zout.
-
Vorm met je handen kleine balletjes met een diameter van ± 2 cm.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een grote pan op matig vuur en bak de gehaktballetjes in porties. Laat in 10 min bruin en gaar worden.
-
Rooster de sneden brood in een broodrooster en besmeer elk aan 1 kant met boter.
-
Bestrijk aan 1 kant met de walnootpesto en leg de gehaktballetjes erop. Garneer dit met de gemarineerde venkel.
-
Schik er nog een sneetje brood op en herhaal stap 8.
-
Bedek met een extra sneetje brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven