Cromesquis met raclettekaas en restjes charcuterie
Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Cromesquisbeslag
Smelt de boter, voeg de bloem toe en droog 2 min op een matig vuur. Voeg de melk toe en laat al roerend opkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Snij de raclettekaas in kleine stukjes en voeg toe. Zet het vuur uit.
-
Klop de eidooiers los met de room. Giet bij de rest.
-
Snij de restjes van de charcuterie fijn en meng onder het cromesquisbeslag.
-
Verdeel het beslag in een vorm en laat een nacht rusten in de koelkast.
-
Snij gelijke stukken van het beslag en paneer ze. Haal de stukken door de bloem, een losgeklopt ei en als laatste paneermeel.
-
Frituur de cromesquis op 180°C.
-
Serveer met waterkers en een likje mosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven