Cromesquis met raclettekaas en restjes charcuterie

Cromesquis met raclettekaas en restjes charcuterie

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Cromesquisbeslag

    Smelt de boter, voeg de bloem toe en droog 2 min op een matig vuur. Voeg de melk toe en laat al roerend opkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. Snij de raclettekaas in kleine stukjes en voeg toe. Zet het vuur uit.

  3. Klop de eidooiers los met de room. Giet bij de rest.

  4. Snij de restjes van de charcuterie fijn en meng onder het cromesquisbeslag.

  5. Verdeel het beslag in een vorm en laat een nacht rusten in de koelkast.

  6. Snij gelijke stukken van het beslag en paneer ze. Haal de stukken door de bloem, een losgeklopt ei en als laatste paneermeel.

  7. Frituur de cromesquis op 180°C.

  8. Serveer met waterkers en een likje mosterd.