Croissantrolletjes met spinazie, feta, amandelschilfers en citroen

Croissantrolletjes met spinazie, feta, amandelschilfers en citroen

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de spinazie en snij fijn.

  2. Kleur 20 g amandelschilfers in een klein beetje olie in een hete pan. Voeg de versnipperde spinazie toe en stoof gaar.

  3. Werk, naast het vuur, af met wat citroenzeste. Kruid met peper en zout. Verkruimel de feta onder de spinazie. Meng alles en laat afkoelen.

  4. Draai het blikje Danerolles croissants open. Snij de croissants langs de stippellijnen los van elkaar. Schik een beetje van de gestoofde, koude spinazie op de croissant en draai mooi op. Schik op een bakplaat. Strijk de bovenkant in met wat losgeklopte eidooier en strooi de rest van de amandelschilfers erop. Laat de croissants nog 30 min rijzen.

  5. Verwarm de oven voor op 180°C.

  6. Bak de croissants gedurende 20 à 25 min.

  7. Serveer lauw of koud.