Crispy rijstsalade met slaharten, edamame en komkommer

Eieren , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Schik de rijst op een bakplaat en giet de olijfolie erop. Kruid met de Korean BBQ-kruiden.
-
Bak 20 à 25 min krokant in de voorverwarmde oven.
-
Snij de komkommer in blokjes.
-
Meng mayonaise, zout en graantjesmosterd. Voeg een scheutje water toe.
-
Was de radijzen en snij in fijne schijfjes. Snij de bieslook fijn. Laat de edamame ontdooien.
-
Snij de slaharten in 2 en wrijf in met olijfolie.
-
Gril de slaharten in een grillpan aan de platte zijde. Kruid met peper en zout.
-
Schik de gegrilde slaharten op een bord of kom. Verdeel de rijst erover en werk af met de overige ingrediënten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven