Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pannenkoeken
Doe 300 ml melk, 200 g bloem en eieren in de blender. Mix tot een glad deeg. Voeg olie, spuitwater en een snuifje zout toe en mix nogmaals. Laat 1 u rusten in de koelkast.
-
Verhit een koekenpan met antikleeflaag op een hoog vuur tot de pan goed heet is. Smelt een klontje geklaarde boter in de pan, schep er net genoeg beslag in en draai de pan rond om een gelijkmatige laag deeg te bekomen.
-
Bak de onderkant goudbruin, draai om en bak de andere kant.
-
Beleg ¼ van de pannenkoeken met ham en kaas en vouw ze op. Schik in een ingevette ovenschaal.
-
Bechamelsaus
Verwarm 500 ml melk. Smelt 50 g boter in een ruime pot en roer 50 g bloem met een garde erdoor tot een stevige roux. Blijf roeren en laat bakken tot de roux een beetje uitgedroogd is. Voeg de warme melk in 3 keer toe en roer telkens met de garde stevig tot een dikke bechamelsaus. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bestrijk de pannenkoeken met saus, verdeel er nog wat vlokjes boter over en bak goudbruin in een hete oven op 200°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven