zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Sorbet
Doe 100 g suiker met het water en 4 dl sap van de bloedsinaasappelen en citroen in een pannetje en zet op het vuur.
-
Week de gelatine in koud water.
-
Laat het sap met de suiker en het water opkoken. Voeg, naast het vuur, de geweekte en uitgeknepen gelatine toe.
-
Giet het mengsel in een ijsmachine en draai af tot sorbet.
-
Saus
Trek met behulp van een dunschiller zeste van de bloedsinaasappel.
-
Zet 50 g suiker met 1 el water op het vuur en karamelliseer de zestes en partjes van bloedsinaasappel goudgeel.
-
Blus met de Campari en voeg dan 3 dl sap en de vanillestok toe.
-
Laat alles inkoken tot 0,5.
-
Warm de flensjes op in de saus en serveer de sorbet er apart bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven