Crêpes Suzette met sorbet van bloedsinaasappel

Crêpes Suzette met sorbet van bloedsinaasappel

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Sorbet

    Doe 100 g suiker met het water en 4 dl sap van de bloedsinaasappelen en citroen in een pannetje en zet op het vuur.

  2. Week de gelatine in koud water.

  3. Laat het sap met de suiker en het water opkoken. Voeg, naast het vuur, de geweekte en uitgeknepen gelatine toe.

  4. Giet het mengsel in een ijsmachine en draai af tot sorbet.

  5. Saus

    Trek met behulp van een dunschiller zeste van de bloedsinaasappel.

  6. Zet 50 g suiker met 1 el water op het vuur en karamelliseer de zestes en partjes van bloedsinaasappel goudgeel.

  7. Blus met de Campari en voeg dan 3 dl sap en de vanillestok toe.

  8. Laat alles inkoken tot 0,5.

  9. Warm de flensjes op in de saus en serveer de sorbet er apart bij.