Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en de look. Snipper fijn. Reinig de lente-uitjes en snipper ook fijn. Hak de platte peterselie.
-
Verhit de zonnebloemolie in een pan met dikke bodem. Laat de sjalot- en looksnippers met de fijngehakte peterselie, het chilipoeder en de lente-uitjes zachtjes fruiten. Voeg het gehakt toe en schep goed om tot alles goed gemengd is. Kruid met peper en zout. Laat 4 tot 5 minuten bakken. Neem de pan van het vuur en laat het gehakt afkoelen.
-
Rol het bladerdeeg uit. Steek met een uitsteekvormpje 16 rondjes met een diameter van ± 6 cm uit het deeg.
-
Verwarm de oven voor op180°C.
-
Schep op het midden van de 8 deegplakjes een eetlepel van de vulling. Bevochtig de rand van het deeg met water. Dek af met de resterende plakjes en druk de randen stevig aan met een vork.
-
Klop het ei los. Bestrijk de bovenkant van de flapjes met het ei. Strooi er wat Provençaalse kruiden over.
-
Bak de flapjes 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven