Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de gelatine weken in koud water.
-
Breng de room aan de kook. Haal van het vuur en laat de eendenlever al roerend smelten in de warme room.
-
Verwarm de porto kort in een klein kommetje in de microgolf.
-
Knijp de gelatine goed uit en laat al roerend smelten in de warme porto.
-
Roer de porto door de room. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de vulling over kleine glaasjes en laat min. 2 u opstijven in de koelkast.
-
Snij de appel met schil in blokjes van 0,5 x 0,5 cm.
-
Verhit wat boter in een pan.
-
Stoof ½ van de appelblokjes.
-
Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Haal van het vuur en roer de ongebakken appelblokjes erdoor.
-
Verkruimel het Bastognekoekje.
-
Werk de glaasjes af met appelblokjes, kruim van een Bastognekoekje en granaatappelpitjes. Versier met een blaadje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven