noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de amandelen 1 nacht in een kommetje water weken.
-
Doe de rest van de pitten en zaden in een grote kom. Overgiet met water en laat ook 1 nacht weken.
-
Schil het fruit, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Pel de geweekte amandelen en spoel de pitten en zaden.
-
Doe alles in de blender samen met de rijstmelk, appel, peer en esdoornsiroop.
-
Mix tot een gladde crème.
-
Rooster de amandelschilfers in een hete, droge koekenpan.
-
Werk af met bramen, bessen en frambozen. Bestrooi met geroosterde amandelschilfers en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven