Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los het zakje vanillepoeder en vanillesuiker op in 4 el melk. Roer alles goed los om geen klonters te hebben.
-
Voeg de rest van de melk toe. Breng alles al roerend aan de kook.
-
Laat een paar minuten goed doorkoken.
-
Giet de kokende pudding over in glaasjes.
-
Dek af met plasticfolie om geen velletje te krijgen en zet in de koelkast.
-
Maak de karamel door 100 g suiker op te warmen in een pan.
-
Wanneer de suiker bruin begint te kleuren is de karamel klaar.
-
Giet de hete karamel op bakpapier en laat afkoelen.
-
Snij de harde karamel in stukken en verkruimel net voor het opdienen over de crème.
-
Werk af met een cigarette koekje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven