Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Klop de eigelen met de suiker op tot een ruban.
-
Warm de room op.
-
Giet de warme room op de ruban. Giet het oranjebloesemwater bij de bereiding. Zet de pot op het vuur en laat 2 minuten opwarmen. Let op dat de vloeistof niet meer kookt.
-
Vul de potjes en zet in een ovenschotel. Vul de bodem met warm water.
-
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat 30 minuten garen.
-
Check of de crème voldoende is opgesteven en haal uit de oven.
-
Zet in de koelkast en laat minstens 2 à 3 uur afkoelen.
-
Haal de potjes net voor het opdienen uit de koelkast. Strooi op elke crème brûlée een eetlepel bruine suiker. Verwarm de bruine suiker met een brandertje.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven