Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kerstomaatjes in kwartjes.
-
Snij de avocado’s overlangs middendoor, haal de pit eruit met een aardappelmesje en schep het vruchtvlees eruit.
-
Pel de teentjes look.
-
Doe de avocado in het hakmolentje, samen met de blaadjes van 1 bosje basilicum, de look, de spinazie en ½ van het citroensap. Mix fijn.
-
Kruid met peper en zout en mix er een scheutje olijfolie door. Breng indien nodig verder op smaak met citroensap.
-
Kook de pasta beetgaar in ruim licht gezouten water.
-
Giet de pasta af en laat uitlekken.
-
Schep de saus erdoor.
-
Werk af met kerstomaatjes, parmezaanschilfers en de rest van de basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven