Schaaldieren , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C (hete lucht).
-
Laat de boter smelten.
-
Pel en snipper de look fijn. Snij de lenteui in fijne ringetjes.
-
Doe de roomkaas en krab in een kom en meng de look, lente-ui, sesamolie en worcestersaus erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij een vel filodeeg in 3 stroken en bestrijk met gesmolten boter.
-
Schep een grote koffielepel vulling in de rechtse hoek en vouw de hoek over de vulling. Blijf de driehoek verder vouwen en kleef het uiteinde dicht met een beetje water.
-
Schik de driehoekjes op bakpapier en bak in 20 à 30 min goudbruin en gaar.
-
Serveer met zoete chilisaus als dip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven