Cowboykip met bonensalade

Cowboykip met bonensalade

Allergenen

Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de BBQ-saus met tabasco, komijn- en lookpoeder. Smeer ½ van de saus op de drumsticks.

  2. Rol rond elke drumstick een snede gerookt spek. Bestrooi met kippenkruiden. Zet in een ovenschaal en dek af met aluminiumfolie. Laat 30 min rusten op kamertemperatuur.

  3. Verwarm de oven voor op 150°C.

  4. Bak de drumsticks 45 min afgedekt in de voorverwarmde oven.

  5. Verwijder de aluminiumfolie, smeer in met de rest van de BBQsaus en laat nog 15 min bakken.

  6. Bonensalade

    Pel de rode ui en snipper fijn. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in blokjes. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in kleine blokjes. Giet de maïs en rode bonen af. Spoel en laat uitlekken. Giet de tomatenblokjes in een vergiet en laat uitlekken.

  7. Snipper de koriander fijn.

  8. Meng de rode wijnazijn met de tacokruiden, honing en olijfolie.

  9. Meng de rode ui met de avocado, paprika, maïs, rode bonen, tomatenblokjes en koriander. Roer de dressing erdoor en kruid met zwarte peper en zout. Lepel de zure room erover.

  10. Serveer de drumsticks warm met de koude bonensalade en wat tortillachips.