Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Burger:
breng 100 ml water aan de kook en giet op de couscous. Laat 5 min trekken.
-
Gaar de linzen in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Pel de look en pers fijn. Snipper de bladpeterselie fijn.
-
Mix de couscous met de linzen, look, bladpeterselie, geitenkaas, Parmezaanse kaas (50 g), eidooier en bloem tot een grove pasta.
-
Vorm 4 burgers door ze in een uitsteekring te duwen op bakpapier. Laat ze minstens 15 min opstijven in de koelkast.
-
Pompoenpesto:
warm de oven voor op 200°C. Verspreid de pompoenblokjes over een ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met wat olijfolie, kruid met de pilipili en zout. Gaar 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Mix de gegaarde pompoenblokjes met de cashewnoten, Parmezaanse kaas (50 g), salie, honing en 30 ml olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bieslooksaus:
snipper de bieslook fijn en meng met de Griekse yoghurt en mayonaise. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
snij de komkommer in fijne plakjes. Pel de rode ui en snij in fijne ringen.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes in de oven.
-
Verhit olijfolie in een pan en bak de couscousburgers goudbruin aan beide zijden. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Beleg de hamburger met pompoenpesto, een couscousburger, komkommerschijfjes, rode ui, sla en bieslooksaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven