Schaaldieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de scampi’s ontdooien, pel ze en verwijder het darmkanaal. Snij de staart overlangs open. Kruid met peper, zout, paprika- en kerriepoeder.
-
Schil de paprika’s, snij in fijne brunoise. Reinig de pijpajuintjes en snij in fijne ringetjes.
-
Bak de scampi’s krokant in hete olijfolie en hou warm.
-
Kook de couscous gedurende enkele minuten gaar in ruim gezouten kokend water.
-
Zet het deksel op de kookpot en neem van het vuur. Laat 10 minuten rusten.
-
Voeg de paprikastukjes en ringetjes pijpajuin samen en voeg toe aan de gare, warme taboulé. Kruid met peper en zout.
-
Schenk de couscous in een diepe kom en werk af met de scampi’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven