Couscous met groene asperge, feta en courgette

Couscous met groene asperge, feta en courgette

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de groentebouillon en voeg het komijnpoeder eraan toe. Laat even inwerken, zodat de bouillon kruidiger wordt. Neem een grote kom en giet de couscous erin. Besprenkel met een paar druppels olijfolie en overgiet met de warme bouillon. Laat een paar minuten rusten.

  2. Snij de toppen van de asperges (3 cm). Snij de rest in kleine stukjes van 0,5 cm. Kook alles kort gedurende 1 à 2 minuten. Giet af en spoel onder koud water.

  3. Snij de courgette in blokjes en bak kort aan.

  4. Snij ook de feta en de olijven in kleine stukjes.

  5. Rooster de pijnboompitten kort in een beetje olijfolie.

  6. Haal de couscous uit elkaar met een vork, meng en voeg alle andere ingrediënten toe.

  7. Werk af met de pijnboompitten en fijngehakte peterselie, besprenkel met een beetje limoen.