Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de couscous gedurende 1 uur wellen in het sinaasappelsap.
-
Snij de granaatappel in 2 en klop de pitten eruit met een houten lepel.
-
Snij de zeste van de sinaasappel fijn.
-
Meng de couscous met de granaatappelpitten en de zeste.
-
Duw de couscous in een uitsteekring en zet op het bord. Verbrokkel de feta in kleine stukjes. Verdeel deze over het bord.
-
werk af met extra granaatappelpitten en wat fijngesnipperde munt. Overgiet het geheel met fijne olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven