Courgetti met tomaten-groentesaus, mozzarella en Parmezaanse kaas
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Verwijder de steel van de aubergine en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Schil de wortel en snij in blokjes.
-
Verhit olijfolie in een kookpot. Bak de ui glazig.
-
Voeg de tomatenpuree en pizzakruiden toe en roer om.
-
Laat de puntpaprika, aubergine en wortel enkele min al roerend meebakken.
-
Blus met de passata tomato frito, tomatenblokjes en 200 ml water.
-
Voeg de rozemarijn toe en breng aan de kook.
-
Laat 45 min rustig pruttelen.
-
Snipper de basilicum fijn.
-
Gaar de courgetti 1 min in kokend water. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Haal de saus van het vuur, verwijder de tak rozemarijn en roer de basilicum eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer de courgetti met de tomatengroentesaus.
-
Werk af met mozzarella en Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven