Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet en pel de look.
-
Snij de zwarte olijven in schijfjes.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Pesto
Mix spinazie met look, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg naar smaak citroensap, cayennepeper en zout toe.
-
Verwarm rijkelijk olijfolie in een bakpan met de overige look op een zeer zacht vuur.
-
Verwijder de look na 5 min en voeg de tomaten toe. Roerbak tot de tomaten lichtjes openbarsten.
-
Laat de spaghetti van courgettes kort even meebakken.
-
Roer de uitgelekte kappertjes, zwarte olijven en spinaziepesto er van het vuur door.
-
Werk af met verkruimelde feta, de overige pijnboompitten en blaadjes spinazie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven