Courgettespaghetti met spinaziepesto en feta

Courgettespaghetti met spinaziepesto en feta

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Plet en pel de look.

  2. Snij de zwarte olijven in schijfjes.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  4. Pesto

    Mix spinazie met look, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg naar smaak citroensap, cayennepeper en zout toe.

  5. Verwarm rijkelijk olijfolie in een bakpan met de overige look op een zeer zacht vuur.

  6. Verwijder de look na 5 min en voeg de tomaten toe. Roerbak tot de tomaten lichtjes openbarsten.

  7. Laat de spaghetti van courgettes kort even meebakken.

  8. Roer de uitgelekte kappertjes, zwarte olijven en spinaziepesto er van het vuur door.

  9. Werk af met verkruimelde feta, de overige pijnboompitten en blaadjes spinazie.