Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de courgettes en snij de uiteinden eraf. Snij in grove stukken.
-
Pel de uien en snij ze in grove stukken. Pel en kneus de teentjes look.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een grote soepketel. Fruit de uisnippers glazig en voeg de lookteentjes toe.
-
Doe de stukken courgette in de pot, laat ze enkele min stoven op een matig vuur en roer regelmatig. Voeg naar behoefte een extra scheut olijfolie toe.
-
Schenk 3 l water over de gestoofde courgettes. Voeg de bouillonblokjes, een snuifje zout en gemalen peper toe.
-
Leg de stukken gerookte forel in de pot.
-
Doe de laurierblaadjes en takjes tijm in de pot en zet het deksel gekanteld op de pot. Zet het vuur zacht en laat 20 min sudderen.
-
Haal de stukken forel uit de pot en hou ze apart.
-
Vis de tijm en laurier uit de soep en mix de soep glad met de staafmixer.
-
Doe een beetje mosterd, een beetje verse dragon, gemalen peper en wat zout bij de soep en mix nog een keer.
-
Giet de room samen met de eigelen in een pot. Roer het mengsel los. Voeg de liaison bij de soep als die niet meer kookt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, stolt het eigeel en schift je soep. De liaison maakt de soep dikker, dus je soep mag daarvoor niet te dik zijn.
-
Schep de soep uit in borden en leg in elk bord enkele stukken forel. Versier met enkele blaadjes dragon.
-
Tip: als je de soep opnieuw opwarmt, kan je de forel mee laten opwarmen in de pot.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven