Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgettes met de schil in kleine blokjes.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een pot en stoof de courgettestukjes al roerend aan. Voeg de looksnippers toe. Kruid met peper en zout. Laat even meebakken en overgiet met de bouillon.
-
Breng aan de kook en laat 5 min doorkoken. Voeg de erwtjes toe en kook nog 2 min, tot de courgettes gaar zijn, maar wel nog groen.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Strooi ze in de soep.
-
Heb je liever een soep zonder stukjes? Zet de staafmixer erin en mix fijn.
-
Werk af met verkruimelde feta en zeste van citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven