Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rits de tijmnaaldjes los van de steeltjes.
-
Meng de geraspte aardappelen en groenten door elkaar. Knijp er met de hand het overtollige vocht uit. Kruid met peper, zout en tijm en bestrooi met bloem.
-
Schep het mengsel door elkaar en maak er met de hand platte koekjes van.
-
Bak de rösti in boter aan beide zijden goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en hou warm.
-
Rol de visfilets op en steek ze vast met een houten prikker. Pocheer ze gaar in visbouillon en laat uitlekken.
-
Verwarm de room en roer er de geitenkaas door. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de rösti over voorverwarmde borden. Schik de vis ernaast, nappeer met de saus en werk af met bieslooksnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven