Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Avocadopesto: pel en snipper de look. Doe samen met het vruchtvlees van de avocado’s, de basilicumblaadjes, het citroensap en de olijfolie in een hakmolentje.
-
Pureer en voeg indien nodig lepel per lepel water toe tot de juiste consistentie.
-
Kruid met peper en zout.
-
Pel de scampi’s en kruid met peper en zout. Bak goudbruin en net gaar in boter.
-
Stoof de courgettespaghetti heel kort in een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schep de avocadopesto door de courgette en verdeel over de borden.
-
Schik de scampi’s erop en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven