Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de courgettes en snij met behulp van een mandoline in gelijke fijne slierten.
-
Besprenkel de slierten met olijfolie en zet koud in de koelkast.
-
Snij de restjes van de courgette (zonder de zaadlijsten) in fijne brunoise.
-
Laat de zongedroogde tomaten en olijven uitdruppen op keukenpapier en snij in kleinere stukken.
-
Kleur de pijnboompitten in een hete pan zonder vetstof.
-
Pluk de peterselie en munt en snij fijn.
-
Pel de sjalotjes en versnipper ze zo fijn mogelijk.
-
Meng de geitenkaas en ricotta door elkaar.
-
Voeg de stukjes zongedroogde tomaat, sjalot, kruiden, olijven en pijnboompitten toe. Meng de brunoise van courgette erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Leg de slierten courgette ‘dakpansgewijs’ naast elkaar op een stukje plasticfolie.
-
Schik de mengeling op de courgetteslierten en rol met behulp van de plasticfolie strak dicht.
-
Serveer met tuinkers, wolkjes geitenkaas met ricotta en wat gekleurde pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven