Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de eieren met de rietsuiker, olijfolie en het zout.
-
Rasp de courgettes fijn.
-
Meng samen met de bloem onder het eimengsel.
-
Voeg een 1⁄2 kl kaneel toe.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet de rechthoekige cakevorm in met wat malse boter.
-
Giet het beslag in de cakevorm.
-
Zet de bakvorm in de voorverwarmde oven en laat 40 à 50 min bakken.
-
Haal de cake uit de oven en laat afkoelen in de vorm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven