Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de sla en groenten. Rasp het groene, stevige deel van de courgette.
-
Snij de paprika in fijne ringen. Snij de champignons in plakjes. Pel en snij de ui fijn.
-
Stoof de ui en courgette in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken in een zeef.
-
Meng de gestoofde courgette, eieren en paneermeel tot een homogene massa.
-
Neem een lepel van het mengsel en bak mooi goudbruin aan beide zijden in hete olijfolie in een antikleefpan. Hou warm.
-
Stoof de grotchampignons en paprikaringen gaar in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de broodjes gaar en krokant in de oven. Snij de broodjes doormidden.
-
Beleg de broodjes met kropsla, ketchup, een courgetteburger, plakje Oud Brugge kaas, paprika en champignons.
-
Zet het deksel erop en prik vast met een cocktailprikker. Zo blijft de burger mooi recht staan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven