Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Yoghurt-fetaspread
Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Pel de look en snij in stukken.
-
Mix de feta, de yoghurt, de chilipeper, de look, het paprikapoeder en de olijfolie fijn. Breng op smaak met citroensap.
-
Courgette
Rooster de zonnebloempitten al roerend in een pan zonder vetstof. Bestrooi met zout.
-
Snij de courgette in schijfjes van 1 cm.
-
Kruid de bloem met wat zout en meng de gemalen Parmezaanse kaas eronder.
-
Roer het ei los.
-
Haal de courgetteschijfjes eerst door het ei en dan door de bloem.
-
Verhit een goede bodem zonnebloemolie in een pan en bak de courgetteschijfjes goudbruin aan beide zijden.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met de oregano en zonnebloempitten.
-
Serveer met de yoghurt-fetaspread en werk af met verse oregano.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven