Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gepekelde rode ui
Pel de rode ui en snij in fijne plakjes. Kook de suiker met de azijn en het water op en giet op de versneden rode ui. Laat afkoelen.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Bak de sjalot glazig in boter, kruid met de Chili Explosion.
-
Meng het ei onder het gehakt en voeg de sweet chilisaus en de pikante sjalot toe.
-
Puree
Schil de aardappel en kook gaar in gezouten water. Giet af en werk de bloemige aardappelen met boter en melk op tot puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Werk de puree af met peterselie.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Trek met een zesteur reepjes uit de courgette. Snij de courgette in 3 of 4 gelijke stukken. Haal het vruchtvlees uit de courgette en besmeer de buitenkant met olijfolie. Duw het pikante gehakt in de courgettestukken.
-
Gaar de courgettes 35 min in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking
Schik de courgettes en de puree op een bord en werk af met enkele el plattekaas, rucola en de gepekelde rode ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven